2012-04-06

Рекомендую встановити програму "Біоритми"

Рекомендую, встановити собі програмку "Біоритми". Ось, пряма зсилка для закачки - http://dlh.softportal.com/b7/0/9/db6ebecceb45c74e673d2bb4b7b50c66/BioritmsV4.exe  .

Програма "Біоритми" призначена для розрахунку ваших біологічних ритмів, що має наукове обґрунтування. Вона відображає результати у вигляді графіків і в числовій формі. В програмі є довідка, так що не полінуйтесь її прочитати ... ! Програма не потребує попередньої установки. Проте, моя порада, щоб ви її просто правильно розмістили, проведіть наступні правильні  дії :  Відкрийте  любий файловий менеджер (Провідник "Esplora risorse" або "Total Comander") і перетягніть її мишкою із папки "Download"  на диск "С" в папку "Program Files". Потім відкрийте дану папку (C:\Program Files), знайдіть там файл по іконці ( приклад - по маленькій картинці, що ви бачите зверху ) та використовуючи праву кнопку мишки виберіть опцію "Сrea collegamento" - створіть ярлик . Даний ярлик перетягніть в тому ж файловому менеджері   (Провідник - "Esplora risorse" або "Total Comander") у корінний диск "С" в папку 1-го рівня "Windows" та відкрийте папку 2-го рівня "Sustem32" (С:\Windows\Sustem32) .
Зайдіть в дану папку  "Sustem32". Пошукайте там дану програмку (по ярлику), скоріш за все, вона у вас буде в самому кінці структури файлів. Використовуючи клавішу "CTRL" +  "ліву кнопку мишки" створіть копію ярлика : - виділяємо цей файл-ярлик лівою кнопкою мишки та натискаємо одночасно квавіші "CTRL" +  "ліву кнопку мишки"; - утримуємо "CTRL" +  "ліву кнопку мишки" і пертягуємо ярлик на вільний фон та відпускаємо одночасно "CTRL" +  "ліву кнопку мишки"  - у вас створилася копія ярлика програмки (гляньте нижче):

Якщо не створюється "Копія ярлика", зверніть увагу, що Ви, напевне, натискаєте клавіші  "CTRL" +  "ліву кнопку мишки" із деяким інтервалом, а не одночасно !

Затягніть, в подальшому, дану "копію ярлика" в панель "Пуск ("Fare clic per iniziare")\Усі Програми ("Tutti programmi")\Автозагрузка ("Esecuzione automatica")" - лівою кнопкою мишки .
Перегрузіть комп`ютер.
При включенні компа, у вас дана програмка "Біоритми" відкриватиметься автоматично !
Зайдіть в програму та поміняйте дані, що вказав Автор програми, на ваші власні, ось тут:

Ви повинні отримати у себе, схожий результат:

Це E-mail автора програмки, нашого співвітчизника із Харкова - Vlad@Kharkov.ukrtel.net

УВАГА :  коли у вас збігаються  усі  три  криві  в діаграмі у одній нижній точці - БУДЬТЕ  ОСОБЛИВО  УВАЖНІ  на протязі цих днів !!!