2012-03-26

Зона покриття Wi-Fi у центральній частині міста Анкона.

До вашої уваги карта покриття мережею Wi-Fi  центральної частини міста Анкона.
В проект закладено 2500 метрів волоконно-оптичної мережі, що зв'язує всі муніципальні організації  в даний час у центрі та  муніципальної поліції на Palombare і включно до площі Salvo D'Acquisto. В центрі міста існує дванадцять точок доступу Wi-Fi, які забезпечать покриття piazze Cavour, Pertini, Roma, Plebiscito, Repubblica e Stracca, oltre a i corsi Garibaldi, Mazzini, Stamira, та існує ряд точок доступу для забезпечення покриття всієї пристані.
Це  мережа на двох рівнях : 1) із комп'ютера і мобільного телефона можна побачити інформаційні сторінки міста та університету, інформація корисна для туристів - розклад громадського транспорту, логістика, погода; 2) другий рівень дозволить інтерактивний доступ до Інтернету з швидким підключенням - ця послуга, є платною.

Ціна проекту "Metro Wi-Fi мережа" - 170 000 євро, 100 000 з яких інвестиції регіону Марке.

2012-03-23

Як у ital. Windows 7 задати Вашу рідну мову основною на розкладці клавіатури / Как в ital. Windows 7 сделать русским язык основным на раскладке клавиатуры

УВАГА !
(це важливо для вас)
 оновлено від 26.10.2012

РЕКОМЕНДУЮ СКОРИСТАТИСЯ:
До кінця січня 2013 р. користувачі ПК, що працюють на Windows XP, Windows Vista або Windows 7, можуть завантажити Windows 8 Pro за орієнтовною роздрібною ціною 39,99 дол. В той же час, комп'ютери з Windows 7, придбані в період з 2 червня 2012 р. по 31 січня 2013 р. в Італії (Україна включно), можна оновити до Windows 8 Pro за орієнтовною роздрібною ціною 14,99 дол. в рамках програми Windows Upgrade Offer.

******

Якщо Ви попередньо купили комп'ютер в Італії та на ньому не встановлено українську розкладку для клавіатури - слідуйте даним підказкам та проробіть ці операції за 20 хв.

1. Для збільшення чіткості зображення кликаємо мишкою на кожній світлині.
2. Перезнімаємо їх на власний фотоапарат/телефон.
3. Переглядаємо світлини та проводимо дані дії на власному комп'ютері.

______________________________________________________________

Если Вы предварительно купили компьютер в Италии и у Вас  не установлено русскую раскладку для клавиатуры - следуйте данным подсказкам и проделайте эти операции за 20 мин.

1. Для увеличения четкости изображения кликаем мышкой на каждой фотографии.
2. Переснимает их на собственный фотоаппарат/телефон.
3. Просматриваем фотографии и проводим данные действия на собственном компьютере.





















КРАЩЕ РАЗ ПОБАЧИТИ, ніж 100 раз почути !

Skype: italia-viktor

ЛУЧШЕ РАЗ УВИДЕТЬ, чем 100 раз услышать !


2012-03-22

До уваги тим, хто планує приїхати в Італію по робочій візі

Сьогодні :
Видано декрет, який регулює і дозволяє приїзд сезонних робітників в Італію
Флюси 2012 - легалізація тих, хто працює тут нелегально, та хто мав хоч якусь надію, скоріш за все переноситься на невизначений термін.

Легалізація в Італії "Декрет Флюссі" - 2012 - 2018

Доповнення за 2018 рік:   Легалізація в Італії -

 Decretto flussi 2018  ( Circolare del 17.01.2018 - Flussi d’ingresso dei lavoratori non comunitari nel territorio dello Stato per l’anno 2018 ).



За останній час в Італії відбулися помітні зміни в імміграційному законодавстві. Особливо це помітно по відношенню до іноземців, зайнятих на сезонних роботах в аграрному та туристичних секторах . "Флюс" на відміну від "Санаторія" передбачає саме офіційне подання роботодавцем запиту на залучення іноземної робочої сили в межах виділених квот з поданням конкретних даних на працівника якого той має намір запросити до себе попрацювати. Після
отримання дозволу, протягом наступних років працівник має усі шанси (не потрібно чекати виходу нових квот) автономно підписати контракт з роботодавцем й залишитися на короткочасне проживання в Італії й працювати за контрактом, а з часом й оформити довгостроковий вид на проживання у випадку самозайнятості чи при наявності довгострокового контракту на роботу.  

Запит подається через інтернет на сайті nullaostalavoro.interno.it, де його можна заповнити самотужки, так і за допомогою представників певних асоціацій та патронатів.

Сама Заявка передається до італійського консульства в Україні, куди Ви відразу може звертатися за відкриттям візи, як тільки на сайті domanda.nullaostalavoro.interno.it в запиті з'явиться статус "NULLA OSTA INVIATO ALL'AUTORITÀ CONSOLARE" (дозвіл передано в консульство). Щоб зайти на сайт вам необхідно володіти логіном та паролем (отримує роботодавець який подавав запит).а.

Кожний новий рік несе за собою в Італії певні політичні зміни а значить й риторику що до емігрантів й залучення робітників з інших кран в Італії. Опубліковано постанову із незначними змінами для тих щасливчиків, що зможуть  подавати заявки й легалізуватися. Мабуть як завжди день прийому заявок буде продовжено, проте рекомендується заповнити і подати відповідну форму-модуль у числі перших осіб адже конкуренція значна щоб попасти у допустиму квоту що виділена.

Додати нічого, адже більшість явно очікувала від чинного італійського Уряду значних поступок як це мало місце в усі попередні роки, більш інформації можна отримати ... -
Усю необхідну інформацію щодо заходів які передбачаються по легалізації завжди можна відшукати на офіційному сайті - http://www.interno.gov.it/it/notizie/decreto-flussi-2018-ingresso-30850-lavoratori-non-comunitari 

2012-03-19

Вниманию тех, кто проживает в г. Аncona Italia

В ближайшее время будет проведено Рейд с представителей коммуны, полиции и ответственными за перевозку мусора в городе Ancona !
Задачавыявление тех граждан, которые нарушают правила утилизации отходов и привлечения их к административной ответственности !
Информация, предоставленная нашей соотечественницей, которая работает по найму у одного из чиновников, который ответственный за проведение данных мероприятий - "... Штрафы будут большие !" - со слов гос служащего.


  - Тема следующего выпуска:  " Как настроить к имеющейся уже латинской раскладке клавиатуры +  ваш родной язык. Выбор его по желанию и с помощью клавиш  Sift " + " Ctrl "   ( надавливаем одновременно на эти две клавиши) ".
  - А также:
- в дальнейшем, мы будем размещать свежую информацию в переводе с государственных www.it. сайтов, всего что касается официальных событий и новостей sona Аncona - интересную для тех, кто проживает или претендует на La Carta / Permesso di Soggionro - sona Marche;
- изложим информацию, как настроить приобретенный in ItalWindows7 под конкретные задачи . Ответим на ваши вопросы ( формулировать на it.,  укр. или  русском языках) -  мы просто прикрепим "скрины" (фото-картинки с экрана компа) на которых изобразим в какой последовательности (по пунктам - 1/2/3/4/ и т.д.)  предпринимать действия и исправлять такие ошибки в ОС и ПО;
- ознакомим, как используя www.it -  расширить собственные возможности в поиске работы по Ital. в различных регионах (каких главных ошибок допускаются претенденты на вакансии, и как правильно себя вести перед работодателем во время презентации).

_________________________________________________________________________________


P.S:  Чтобы получить доступ к публикациям: зайдите на сайт "Мой Мир" введите в поиск Виктор Тимчук-Факадей  и добавьте опцию "  в Друья ", или перейдите на данный  E-mail (нажмите на подчеркнутом тексте ) - отправьте SMS c указанием вопросов которые Вам интересны более всего.

До уваги тим, хто проживає в м. Аncona Italia

Найближчим часом буде проведено Рейд із представників комуни, поліції та відповідальними за перевезення сміття у місті Ancona !
Задача: виявлення тих громадян, які порушують запроваджені правила утилізації відходів і притягнення їх до адміністративної відповідальності !
Інформація, надана нашою співвітчизницею, яка працює у одного із держ.службовців по найму і який відповідальний за проведення даних заходів, - "... Штрафи будуть великі !" - із слів чиновника .

 - Тема  наступного  нашого випуску :
 "  Як налаштувати до латинської розкладки клавіатури + рідну Вашу мову.  Вибір мови за вашим бажанням за допомогою  " Sift " + " Ctrl "   ( надавлюємо одночасно на ці дві клавіші)  ".    
  - А також: 
- в подальшому, будемо розміщувати найсвіжішу інформацію у перекладі із державних www.it. сайтів, яка стосується офіційних подій та новин sona Аncona - цікаву для тих, хто проживає або претендує на La Carta / Permesso di Soggionro - sona Marche;
-  викладемо інформацію, як налаштувати придбаний in Ital. Windows7 під конкретні завдання. Відповімо на ваші питання (формулювати: it., рос. або  українською мовами) - ми просто прикріпимо "скріни" (фото-картинки з екрану комп'ютера) на яких зобразимо в якій послідовності (за номерами - 1/2/3/4 / і т.д.) здійснювати дії і виправляти помилки в ОС та ПЗ;
- ознайомимо, як використовуючи www.it сайти - розширити власні можливості у пошуку роботи по Ital. у різних регіонах (яких головних помилок допускаються претенденти на вакансії, та як правильно себе поводити перед роботодавцем під час презентації) .

PS: Щоб отримати доступ до публікацій: зайдіть на сайт "Мой Мир" та задайте у пошуку  Віктор Тимчук-Факадей і додайте опцію "  у Друзі ", або перейдіть на даний E-mail (натисніть на підкресленому тексті) - відправте SMS c зазначенням питань які Вам цікаві найбільше.
_________________________________________________________________________________