2013-04-01

" Lavoro in Italia - per stranieri " (Випуск N188)


Lavoro 
 вакансії які пропонують 

Блог  " Українці в Італії "
періодично буде розміщувати свіжу інформацію для тих хто у пошуку роботи чи вирішив її змінити

Тільки один раз вказавши нам свій Е-mail на сторінці Блогу -  ми, зможемо донести Вам необхідну інформацію на протязі лічених хвилин, тому скористайтеся даним шансом, та  будьте ПЕРШИМИ із перших, хто отримує інформацію оперативно


Вакансія: Потрібен досвідчений водій (категорія "В").  
Вимоги: Володіння англійською мовою (вітається володіння іншими). Знання території. Власне Резюме (загальноєвропейський стандарт, формат PDF) відправити на електронну скриньку.  

Рекомендація: Скоріш за все, в Резюме робіть акцент на досвід транспортування туристів і туристичних груп, підкресліть попередній досвід в цій галузі, як і те, що мали подяки і неодноразових постійних клієнтів. Вкажіть, що використовуєте сучасні технології і власний GPRS з детальним визначенням найкоротших маршрутів (прийдеться взяти на прокат і ознайомитися, коли Ви пройдете відбірний тур на роботу і назначать зустріч із самим роботодавцем).


  
 Для отримання контактних даних роботодавця потрібно авторизуватися !
Відкритий доступ до контактних даних  роботодавця (Tel. / E-mailв першу чергу отримують авторизовані користувачі 
( Див.: зверху з права - "Приєднатися до цього сайту" ).

 Усім іншим інформація стає доступна тільки через 48 год. від початку публікації оголошення (в т.ч. телефон роботодавця може не містити усіх цифр набору номера).

 ukr.gazzeta.italia@gmail.com

Giuseppe Mosco, E-mail.:selezionecurriculumfirenze@gmail.com