2015-01-15

" Lavoro in Italia - per stranieri " (Випуск № 319)

Lavoro 
 вакансії які пропонують 

Блог  " Українці в Італії "
періодично буде розміщувати свіжу інформацію для тих хто у пошуку роботи чи вирішив її змінити

Тільки один раз вказавши нам свій Е-mail на сторінці Блогу -  ми, зможемо донести Вам необхідну інформацію на протязі лічених хвилин, тому скористайтеся даним шансом, та  будьте ПЕРШИМИ із перших, хто отримує інформацію оперативн


Вакансія:  Шукають художника-графіка
В
имоги:  В основному робота над фотографіями. Мати досвід створення простих брошур, як друкованих так і цифрових. Створення простих ілюстрацій. Створення відеопродукції.
Додаткова інформація: Ведуть пошук саме тих хто чудово володіє пакетом Adobe ( Indesing / Photoshop ). Інші навички будуть тільки вітатися. Знання інших іноземних мов є бажаним аргументом у вашу користь - англ., франц. або іспанська (працюють на зовнішні ринки). Мати бажано портфоліо із презентаційними відеоматеріалами. Будь-яка віддалена робота не розглядається з боку роботодавця на першому етапі узагалі, роботодавець зацікавлений щоб спілкуватися з вами у нього на робочому місці та залучати вас у обговоренні замовлень які поступають з боку клієнтів, тому врахуйте це коли будите планувати час зустрічі з ним - ідеальний варіант вказати що ви працюєте також віддалено але можете приїжджати власним авто бо живете у межах декількох десятків км. від нього, бо для нього такий варіант є теж вірогідний до співпраці з вами.    




 
 Для отримання контактних даних роботодавця Вам бажано авторизуватися !
Відкритий доступ до контактних даних роботодавця ( Tel. / E-mail  в першу чергу отримують тільки авторизовані користувачі

 ( 
для усіх інших - телефон набору із усіх цифр буде доступний тільки після 48 год. з початку відвідування  даної сторінки ).
Див.: зверху з права - "Приєднатися до цього сайту" ).


 ukr.gazzeta.italia@gmail.com


  E-mail:  ferplast@fer-plast.com