2015-01-26

" Lavoro in Italia - per stranieri " (Випуск № 338)


Lav
oro 
 вакансії які пропонують 

Блог  " Українці в Італії "
періодично буде розміщувати свіжу інформацію для тих хто у пошуку роботи чи вирішив її змінити

Тільки один раз вказавши нам свій Е-mail на сторінці Блогу -  ми, зможемо донести Вам необхідну інформацію на протязі лічених хвилин, тому скористайтеся даним шансом, та  будьте ПЕРШИМИ із перших, хто отримує інформацію оперативно


Вакансія: Шукають терміново слюсаря або механіка.
Вимоги: При демонтажі обладнання було зірвано головку болта. Болт потрібно викрутити. Вимагають впоратися з проблемою не більше ніж на протязі 2 годин. 
Пропонують винагороду -  90 євро. 
Додаткова інформація:  З даною проблемою стараються впоратися декілька днів і не можуть. Домовляєтеся і вам висилають декілька детальних фото щоб оцінити об'єм роботи та узгодити деталі. Для роботи в такому разі потрібно буде: будь-яка рідина для ржавчини з присадком молібдену (у випадку корозії металу - тормозна рідина), електродриль з регулюванням обертів до min. На початку використовуємо центрове свердло, потім уже перові свердла (бажано мати 2-3 шт.для металу  у яких різальна кромка є ліва щоб викрутити зірваний болт малого діаметру (до 6 мм.) .
Якщо ускладнена процедура видалення - застосовують свердла з 
меншим  діаметром щоб розсвердлювати незначний отвір у болті під мечик, потім уже використовують відповідний мечик (№ 1) з лівою різьбою для викрутки самого болта.Затрачений час з вашого боку повинен становити: до 10 хв. на дію рідини + 15-30 хв. на підготовку та видалення самого болта.




 
 Для отримання контактних даних роботодавця Вам бажано авторизуватися !
Відкритий доступ до контактних даних роботодавця ( Tel. / E-mail  в першу чергу отримують тільки авторизовані користувачі

 ( 
для усіх інших - телефон набору із усіх цифр буде доступний тільки після 48 год. з початку відвідування  даної сторінки ).
Див.: зверху з права - "Приєднатися до цього сайту" ).


 ukr.gazzeta.italia@gmail.com

Mauro, 
 Tel.:  051573379