2015-02-28

"Lavoro in Italia - per stranieri" (Випуск № 363)

Lavoro 
 вакансії які пропонують 

Блог  " Українці в Італії "
періодично буде розміщувати свіжу інформацію для тих хто у пошуку роботи чи вирішив її змінити

Тільки один раз вказавши нам свій Е-mail на сторінці Блогу -  ми, зможемо донести Вам необхідну інформацію на протязі лічених хвилин, тому скористайтеся даним шансом, та  будьте ПЕРШИМИ із перших, хто отримує інформацію оперативно


Вакансія:  Потрібна молода людина щоб складати саме компанію.  
Вимоги: Потрібен молодий хлопець, бажано до 30(и) років щоб скласти саме компанію для іншого молодого хлопця якого звати Антоніо. Антоніо має певні порушення у стані здоров'я, тому йому потрібно допомагати адаптуватися у суспільстві і, батьки дуже розраховують на особу яка допомагатиме їм у цьому. 
Додаткова інформація: 
Прийміть до уваги, що на даний час уже є три людині які опікуються потребами Антоніо, проте вони не задовольняють близьких бо не змогли встановити контакт з їхнім сином.  Потрібна саме персона з певними рисами характеру і бажано з відповідним досвідом та власним потенціалом, щоб щиро допомагати а не намагатися виконувати усю роботу за Антоніо. Сім'я запропонує на початку незначний час, щоб ви супроводжували їхнього сина і допомагали йому справлятися у дріб'язкових справах, оплата ваших послуг гарантується з їхнього боку. Антоніо є самодостатній і все робить самотужки, у сім'ї є певна кількість осіб що піклуються про нього в т.ч. в цьому приймають участь усі члени родини. Найкраще тут зможуть проявити себе ті, хто народився у якості "індіго" .
Телефонувати : вранці з 10.00 - 13.00 і у другій половині дня з 13.00 - 18.00  - прохання поважати час інших і телефонувати саме за вказаним часом. Нижче подано tel.  матері хлопця і вона надасть вам вичерпну інформацію.
  Для отримання контактних даних роботодавця Вам бажано авторизуватися !
Відкритий доступ до контактних даних роботодавця ( Tel. / E-mail  в першу чергу отримують тільки авторизовані користувачі

 ( 
для усіх інших - телефон набору із усіх цифр буде доступний тільки після 48 год. з початку відвідування  даної сторінки ).
Див.: зверху з права - "Приєднатися до цього сайту" ).


 ukr.gazzeta.italia@gmail.com



   Lina,  Tel. 34-08-34-25-59