2012-03-19

До уваги тим, хто проживає в м. Аncona Italia

Найближчим часом буде проведено Рейд із представників комуни, поліції та відповідальними за перевезення сміття у місті Ancona !
Задача: виявлення тих громадян, які порушують запроваджені правила утилізації відходів і притягнення їх до адміністративної відповідальності !
Інформація, надана нашою співвітчизницею, яка працює у одного із держ.службовців по найму і який відповідальний за проведення даних заходів, - "... Штрафи будуть великі !" - із слів чиновника .

 - Тема  наступного  нашого випуску :
 "  Як налаштувати до латинської розкладки клавіатури + рідну Вашу мову.  Вибір мови за вашим бажанням за допомогою  " Sift " + " Ctrl "   ( надавлюємо одночасно на ці дві клавіші)  ".    
  - А також: 
- в подальшому, будемо розміщувати найсвіжішу інформацію у перекладі із державних www.it. сайтів, яка стосується офіційних подій та новин sona Аncona - цікаву для тих, хто проживає або претендує на La Carta / Permesso di Soggionro - sona Marche;
-  викладемо інформацію, як налаштувати придбаний in Ital. Windows7 під конкретні завдання. Відповімо на ваші питання (формулювати: it., рос. або  українською мовами) - ми просто прикріпимо "скріни" (фото-картинки з екрану комп'ютера) на яких зобразимо в якій послідовності (за номерами - 1/2/3/4 / і т.д.) здійснювати дії і виправляти помилки в ОС та ПЗ;
- ознайомимо, як використовуючи www.it сайти - розширити власні можливості у пошуку роботи по Ital. у різних регіонах (яких головних помилок допускаються претенденти на вакансії, та як правильно себе поводити перед роботодавцем під час презентації) .

PS: Щоб отримати доступ до публікацій: зайдіть на сайт "Мой Мир" та задайте у пошуку  Віктор Тимчук-Факадей і додайте опцію "  у Друзі ", або перейдіть на даний E-mail (натисніть на підкресленому тексті) - відправте SMS c зазначенням питань які Вам цікаві найбільше.
_________________________________________________________________________________