2012-06-08

ВІЗИ в ЄС - тест для українців








Як повідомляють ЗМІ, уже із осені відділ міграційної і візової політики ЄС вводить нововведення та запроваджує нові правила отримання шенгенської візи для громадян України.
Нововведення торкнуться людей, які будуть подавати заявку на шенгенську візу вперше.
Суть цього нововведення полягає у тому, що тепер крім основних довідок, виписок та копій банківських рахунків нашим співвітчизникам також доведеться пройти IQ-тест на інтелектуальний рівень:

- в`їзд у Європу буде заборонено для людей з IQ нижче 70;
- від 70 до 130 віза видаватиметься в звичайному режимі;
- у кого рівень IQ більше 130 видаватиметься мультивіза на один рік.

«З 1 вересня громадянам України, при подачі заявки і повного пакету документів на шенгенську візу, доведеться здавати IQ-тест. Це обумовлено тим, що багато громадян з низьким рівнем інтелекту порушують візовий кодекс і залишаються в ЄС довше передбаченого терміну, а також за статистикою у них більше проблем з законом і схильності до вчинення злочинів».

За даними деяких ЗМІ ЄС намагається впровадити санкції проти виборців діючої влади. "Людина з рівнем інтелекту вище середнього не могла проголосувати за президента, який не знає елементарної граматики і не може зрозуміти різницю між словами "безпечний" і "небезпечний" , - подаються висловлювання у ЗМІ від опозиції.


Проте, Міністерство закордонних справ України

поки ніяк не прокоментувало нововведення своїх європейських колег.