2012-06-11

В Україні обібрали Італійця в готелі неповнолітні дівчата.


ЄВРО-2012.
В Україні обібрали Італійця із залученням неповнолітніх... .

Запам'ятається відвідування чемпіонату Євро-2012, в Україні, італійському громадянину, який вирішив відвідати Львів та проводив там час у пошуках українських дівчат легкої поведінки.
Він запросив дівчат до себе в готель, та поки роздягався у себе в номері і вирішив зайти у ванну, ті ж його попросту обібрали. Іноземець звернувся із заявою у нашу міліцію на що ті зреагували миттєво та встановили осіб. Було б нічого, то все склалося для громадянина Італії в не найкращий спосіб так як дівчата виявилися неповнолітніми і справа може мати нехарактерне продовження уже для італійця.
В Україні неповнолітні дівчата, які ведуть свій промисел таким чином, інколи ідуть на такі дії так як знають, що у випадку пропажі їх клієнт скоріш за все мовчатиме, або готовий буде забрати заяву із відділку, інакше його чекатиме Стаття про розбещення неповнолітніх, публічний суд та сурове покарання. Інколи, неповнолітні працюють під прикриттям тих, хто мав би наводити у цьому лад. Італієць, скоріш за все,  попався на гачок до тих хто промишляє таким чином та, поплатився... !



" В даний час проводимо розслідування і з'ясовуємо всі обставини інциденту " -  повідомив начальник Головного управління МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Олександр Рудяк.
Він не уточнив, яку суму вкрали у італійця, та ми здогадуємося, що коштуватиме йому це, як подорож навколо екватора - 100%.