2012-06-14

Створюємо ВІЗИТКУ власними руками


 Рекомендації  для ital.  версії  Windows 7 : 

- як створити на комп'ютері у ital. версії Paint(і) візитку за 20 хв.;
- як її правильно зберегти;
- як її роздрукувати, при відсутності у вас власного принтера.
_____________________________________________________________________________________________

Необхідним атрибутом ділового життя є візитна картка. Це свого роду знак довіри.
Культура спілкування серед ділових людей припускає обов'язкову наявність візитної картки. Обмін візитними карточками — це знак, який закріплює та налаштовує до продовження ділового спілкування, несе у собі згадку про вас на майбутнє. Тож, якою краще створити візитну карточку і про етикет її вручення в Італії, ми поговоримо у кінці даного блогу, а зараз хочеться у двох словах сказати про виникнення візитних корточок.

Перші візитки з’явилися у Китаї.
Приблизно в III столітті китайський імператор видав спеціальний указ, згідно якого усім чиновникам ставилося в обов'язок мати візитні картки на червоному офіційному папері - ніяких зайвих відомостей: ім’я, прізвище, посада.

У самій Європі візитки почали поширилися із Франції, яка була законодавицею європейської моди. Перші візитки з’явилися за часів Людовика XIV. Вони ставали неабиякою річчю і представляли свого господаря в усій величі і їх виготовленню приділяли неабияке значення.

У XVI-XVII століттях візитками вже користувалися городяни Венеції та Флоренції.

Перша друкарська візитна картка в Германії була виявлена дослідниками і датована 1786 роком.

В Росії у перше візитними картками стали користуватися в кінці XVIII - початку XIX століття. Їх поширення пішло від Катерини ІІ.

В Україні культура обмінюватися візитними карточками почала поширюватися в останні 15-12 років. Проте, багато із наших громадян ще й досі не приділяють цьому уваги, записуючи цінні для них телефони на якихось клаптиках паперу чи пробують назавжди зберегти в пам'яті власного телефону... . Проте, як надовго це зберігається у наших телефонах і з яких успіхом ведуться пошуки втраченого телефону — кожний міг би пригадати власну, та й і не одну історію. Тому як на мене, візитні карточки річ необхідна, а власна візитна карточка, як показує практика — найкраща самореклама та взірець наших ділових якостей, які завжди позитивно сприймаються іншою стороною !
Раз вже Ви тут, то означає знаєте, що таке візитка і навіщо вона Вам потрібна, а якщо ж Ви дочиталися до цих рядків, то це може свідчити тільки про одне — ми з вами притримуємося спільної думки, що ситуація назріла таким чином, що питання про виготовлення візитних карточок — крок до закріплення нашого позитивного іміджу і особиста візитка - проста необхідність !

В інтернеті можна знайти готові програми для створення візитних карточок, проте їх розробники пропонують у них створювати візитки на основі уже готових шаблонів. Із власної практики скажу, що шаблони досить примітивні (... за додаткові шаблони гарної якості, вам запропонують внести додаткову оплату !), а на оволодіння найпростішою програмою у простого користувача іде - від тижня до двох, а проте щоб обійти захист і додати власні шаблони у його базу — потрібні впевнені знання та досвід.
Тому, як на мене, найпростіше скористуватися стандартним графічним редактором Paint, який є в усіх ОС (операційних системах) WindowsВикориставши його можливості, ми створимо власну візитку.
Тим, хто знайде на це щось заперечити, додам, що у своїх власних Блогах, ніколи не розглядаю і не виношу на дискусію питання переваг однієї програми над іншою, так як практика показує -  немає цілком сто відсоткової програми, яка б відповідала усім нашим потребам у цілому, а в повсякденній практиці ми звикаємо використовувати ті програми, які нам до вподоби та користуватися різними функціями/опціями, які запам'яталися нам у них.
Рaint - це простенький піксельний редактор (малюємо виключно точками), проте продемонструємо на практиці що у ньому теж можна добитися непоганого результату стандартними засобами —  це того варте.
Під кінець додам, що найпростіший спосіб перейти до справи - не звертайте уваги на будь-які технічні терміни що ними ми морочимо, інколи, вашу голову - воно того не варте і без нього можна добитися результату теж ! Тому, виділіть близько 20 хв. власного часу і створіть власну візитку на свій смак ! Тож до дій :

На початку відшукаємо на вашому комп'ютері Paint (дії 1 - 5) :

P.S.: Прийміть до уваги, що коли Ви не зустрічаєте рекомендацій щодо вказаних дій для мишки (у нижче поданих картинках - скри́ншотах) -  виключно кликаємо  л/кнопкою  мишки ! 
  (screenshot (англ.) скри́ншот, скрин або скринштон  - відеозахват картинки на екрані монітора,  які розмішено нижче ) 







Ось, ми і ознайомилися із тим, як вести пошук потрібних Програм на вашому комп'ютері
в т.ч. - Paint


Готовий заручитися, тут усі бувають зрідка...  .   

До уваги :
Дія 6 - Ця дія буде рекомендована для комп'ютерів із хорошою відеокартою (... інколи, сама відеокарта коштує до 50% від іншої начинки ноутбука - її суттєві параметри та значення потрібні тільки для тих, хто переймається сучасними Іграми та виключно для дизайнерів і художників. Щоб визначитися із роботою відеокарти - перегляньте фото або картинки на власному комп'ютері, - якщо вони змінюються на екрані вашого монітора достатньо швидко - тим "краща" у вас відеокарта, якщо вони "зависають" - прочитайте  наступну пораду.... . 
Дія 7 -  Якщо вас не проконсультували при виборі комп'ютера і ви прикупили комп'ютер із примітивною відеокартою та оперативкою (... або у вас неутбук) - завжди закривайте усі непотрібні вікна на Робочому столі, а дану інформацію про створення візитки краще схематично замальовувати та використовуйте  виключно Paint.


 Робиться це ось яким чином :  
- виділити "Paint", як ви бачите вище - 1 клик л/кнопкою мишки;
- одночасно утримуючи клавішу "SHIFT" + л/кнопку мишки перетягуємо Collegamento Paint на "Панель задач" (дія 6) або на "Робочий стіл" (дія 7).



Триває підготовка статті -
 " Створюємо ВІЗИТКУ власними руками "
_________________________________________________________________________________
P.S.: Для тих кому не зрозуміло - залишайте у коментарях запитання. 
Хто ж авторизується та надішле свій E-mai ( є опція у даному Блозі ), або ж на мій власний  E-mai evrika-idea@mail.ru - текст, який вони готові розмістити у власній візитці, я виготовлю та відправлю уже готову до роздруківки візитку на протязі 3-5 днів.