2012-11-03

Землетрус в Італії - вирок вченим... .



Як відомо Італію потрясають землетруси, усі ми в тій чи іншій залежності від цього лиха. За нас переживають рідні та знайомі на Батьківщині, саме повідомлення у світових ЗМІ сіє неспокій у їхніх серцях, а нас тримає на сторожі. Про те, що відбувається наразі в Італії і чи є можливість уникнути лиха тут, наступна стаття.

Те, що я хочу повідомити світові

Вирок вченим в Італії - повернення Середньовіччя?

Короткий зміст

Нещодавно світові ЗМІ повідомили про те, що група вчених 2012.10.22 була засуджена в Італії до великих термінів ув'язнення за те, що вони «не змогли передбачити землетрус в Аквілі». При цьому нічого не говориться про те, хто були ці вчені, чому саме на них покладається відповідальність, в чому юридично їх звинувачують і в чому полягають доводи обвинувачення.
Нижче викладаються обставини цієї справи і показується, що звинувачення і жителі Аквіли мали підстави вимагати покарання (такого чи великого терміну ув'язнення чи ні - це вже юридичне питання). В основі цього твердження лежить наступний факт: землетрус в Аквілі було передбачене жителем Аквіли інженером-фізиком Джампаоло Джоаккіно Джуліані і жертв можна було б уникнути. Джуліані розробив свій унікальний метод і винайшов відповідний датчик та і методику його правильного використання... . 
Продовження читайте тут - http://dspulinets.blogspot.ru/