2013-01-13

Вакантні місця в найближчому майбутньому - in Italia

Lavoro 
 вакансії які пропонують 

Блог  " Українці в Італії "
періодично буде розміщувати свіжу інформацію для тих хто у пошуку роботи чи вирішив її змінити

Тільки один раз вказавши нам свій Е-mail на сторінці Блогу -  ми, зможемо донести Вам необхідну інформацію на протязі лічених хвилин, тому скористайтеся даним шансом, та  будьте ПЕРШИМИ із перших, хто отримує інформацію оперативно


Associazionе italiana per la racerca industriale (AIRI) опублікувала у VIII номері власного часопису доповідь на тему “Інновації в найближчому майбутньому. Пріоритетні технології для промисловості”. Статтья висвітлює ряд цікавих даних та посилається на дослідження, яке було проведено у співпраці з найбільшими промисловими групами, що ведуть свою діяльність в Італії, та із використанням статистичних даних отриманих із різних державних установ. Визначальним є  саме те, що окреслено 84 пріоритетних технологій та подано 8 галузевих секторів, де італійські компанії  будуть спрямовувати свою основну діяльність у майбутньому. 
Виходячи із цього, уже можна сміливо заявляти, що це саме ті ніші на ринку праці, де передбачається у майбутньому найвищий рівень заробітних плат та де будуть створюватися додаткові робочі вакансії і запрошуватися спеціалісти із-за зарубіжжя:

1. IT і телекомунікації
2. Мікроелектроніка і напівпровідники
3. Енергія
4. Хімія
5. Фармакологія та біотехнології
6. Перевезення автомобільним, залізничним та морським транспортом
7. Військово-повітряні сили
8. Засоби виробництва




  ukr.gazzeta.italia@gmail.com