2013-11-07

Департамент Освіти Італії в Україні проводить набір на "РОЗМОВНИЙ КУРС ІТАЛІЙСЬКОЇ МОВИ"



Департамент Освіти Італії в Україні проводить набір на


 "РОЗМОВНИЙ КУРС ІТАЛІЙСЬКОЇ МОВИ".






Навчання у Львові за адресою: вул K.Левицького, 4.
Контактна особа - Уляна, тел. для запису (097) 705-6332
Навчання у Києві за адресою: вул. Дегтярівська, 52.
Контактна особа - Анастасія, тел. для запису +380 (63) 707 88 27

Кількість студентів у группі - 6-8 осіб.

ПРОГРАМА ВИВЧЕННЯ ІТАЛІЙСЬКОЇ МОВИ:
Програма вивчення італійської мови: програми складені згідно рекомендацій Європейської мовної ради та передбачають 4 рівні складності:

БАЗОВИЙ А1 (Italiano elementare A1). Відповідає рівню PLIDA А1 (livello di contatto). Курс для тих, хто вперше вивчає італійську мову у Львові. На цьому рівні вивчаються основні зв’язкові та граматичні структури, що дає можливість висловлюватися та сприймати почуте. На цьому рівні вивчають використовувати найпростіші повсякденні вирази для задоволення конкретних потреб, таких як знайомство, розповідь про себе, свою сім'ю, вільний час.

ПОЧАТКОВИЙ А2 (Italiano elementare A2). Відповідає рівню PLIDA А2 (livello di sopratvvivenza). Для тих, хто хоче продовжити вивчення італійської мови у Львові. Охоплює близько 15 основних розмовних тем та базову граматику. Вчить орієнтуватися у різноманітних життєвих ситуаціях.

СЕРЕДНІЙ В1 (Italiano intermedio B1). Відповідає рівню PLIDA В1 (livello di soglia). Курс італійської мови призначений для тих, у кого вже є базові знання італійської мови. Дає змогу використовувати свої навички безпосередньо під час подорожі в країну, описувати події в минулому часі, плани на майбутнє.

ВИЩИЙ СЕРЕДНІЙ В2 (Italiano intermedio B 2). Відповідає рівню PLIDA В2 ( livello di progresso). Курс італійської мови орієнтований на поглиблене вивчення італійської граматики. По закінченні цього рівня досягається вміння достатнього володння мовою для навчання, роботи та відпочинку в Італії.


По закінченні кожного рівня при умові успішного складання іспиту видається Атестат
 встановленого зразка.