2014-09-27

" Lavoro in Italia - per stranieri " (Випуск № 283)

Lavoro 
 вакансії які пропонують 

Блог  " Українці в Італії "
періодично буде розміщувати свіжу інформацію для тих хто у пошуку роботи чи вирішив її змінити

Тільки один раз вказавши нам свій Е-mail на сторінці Блогу -  ми, зможемо донести Вам необхідну інформацію на протязі лічених хвилин, тому скористайтеся даним шансом, та  будьте ПЕРШИМИ із перших, хто отримує інформацію оперативно


Ділова пропозиціяДля молодих активних та цілеспрямованих людей, в т.ч. студентів, які проживають in Italia, зокрема у Marche.



Соціальне підприємство з обмеженими правами, яке є у свою чергу являється технічним партнером Італійської Асоціації-лабораторії студентів, що орієнтується на поширенні корпоративної культури і нових навчальних занять по дизайну та залучення нових наукових співробітників, пропонує:

Пропозиція:  Ми хотіли б увійти в контакт зі студентами  віком від 22 до 28 років, що бажають взяти участь в складі молодої та динамічної команди, підготовленої до тісних особистих комунікативних відносин та  з чудовою діловою культурою по відношенню до молоді.
Додаткові умови: Наявність власного автомобіля та можливість виконувати поїздки на території зони кураторства.
Задачі які будуть покладені на вас:  Розвивати відносини із студентами та молодими людьми у вищих навчальних закладах на власній території через запропоновані програми що надає Студентська Лабораторія  через навички створення підприємств.
Ви, як Помічник, матимете змогу контактувати з різними IGS ( школи, бізнес структурами та асоціаціями, викладачами, бізнес-тренерами, установами та об'єднаннями роботодавців і т.д.) і активними членами на інших територіях.
Необхідні навички: 
- сильні комунікативні навички;
- сильний цільова спрямованість;
- пристрасть, рішучість та завзятість.

Обов'язки та відповідальність: 
Координувати закріплену за вами територію та розповсюджувати широкий досвід і приймати участь в управлінні програмами від IGS .
Як наш асистент, ви будете працювати в гнучкій манері, будите брати участь в тренінгах і ви будете мати персональні та необхідні матеріали для навчання та матеріали для розповсюдження даної програми  на інших членів, які будуть об'єднуватися за допомогою вас, як координатора.
 вас, як на тренера, буде покладена задача керувати однією або кількома групами, що навчатимуться та отримуватимуть персональний досвід для створення підприємства та розвитку власного бізнесу.

Умови:
Зобов'язання діють протягом двох місяців і вимагають наявності вільного часу через неповний робочий день в основному у ранковий час. Програма до якої будите залучені, також вимагає наявності як мінімум на тиждень до 2-3 днів вільного часу.


Для отримання контактних даних роботодавця Вам бажано авторизуватися !
Відкритий доступ до контактних даних роботодавця ( Tel. / E-mail  в першу чергу отримують тільки авторизовані користувачі

 ( 
для усіх інших - телефон набору із усіх цифр буде доступний тільки після 48 год. з початку відвідування  даної сторінки ).
Див.: зверху з права - "Приєднатися до цього сайту" ).

 
 ukr.gazzeta.italia@gmail.com


 Igs srl E-mail.:  cv@igsnet.itTel.:  08119313209